vitanov

Poruka od predsednika Shinji Hattori-Baselworld 2016



Pre trideset godina, Bazelski sajam, kako je tada bio poznat, otvorio je svoja vrata izlagačima van Evrope, i Seiko je oduševljeno prihvatio njihov srdačan poziv. Svake godine od našeg prvog učešća 1986. godine, Seiko s ponosom koristi mogućnost da na festivalu Baselworld predstavi svetu svoju novu kolekciju. Kada se osvrnem na kolekcije koje smo pokrenuli na tom festivalu tokom godina, jasno je da je bilo mnogo značajnih, ali verujem da će naša kolekcija 2016 biti jedna od najvažnijih.
Sa novodizajniranom serijom u Grand Seiku, novoj globalnoj Elite kolekciji, Presage, koja pokazuje našu snagu u mehaničkom pravljenju satova, proširenjem naše ponude GPS Solar u Astron asortimanu, i po prvi put u Prospex asortimanu i sa stvaranjem neverovatnog turbijona u Credor-u, verujem da Seikova kolekcija 2016 nudi dubinu i širinu koja je retko imala takmaca za naših trideset godina učešća na najvećem svetskom događaju o satovima.
Kada je moj pradeda, Kintaro Hatori, osnovao Seiko pre 135 godina, odlučio je da će Seiko uvek biti «jedan korak ispred ostalih». Danas, mi smo još uvek verni njegovoj ideji, ali smo je obnovili za ovu novu eru. Naš novi asortiman je nastao od moje vizije Seika kao brenda koji «Ide napred. Dodiruje srca.» sa važnim inovacijama i u visokoj tehnologiji i u tradicionalnom pravljenju satova, što smo dodali našoj trenutnoj mreži od preko 60 Seiko radnji širom sveta, naši klijenti mogu da iskuse visoku privlačnost Seiko sveta na novi i privlačan način.
Kroz naše radnje i putem naših brojnih nezavisnih maloprodajnih partnera, naš cilj je da u narednim mesecima dodirnemo srca više ljubitelja satova nego ikada. Godina 2016. je predviđeno da bude uzbudljiva godina.
Vrlo rado Vam želimo dobrodošlicu na Seiko Paviljon.


S postovanjem
Shinji Hattori
Predsednik i Izvrsni direktor

seiko
seiko
seiko
seiko
seiko
seiko