vitanov

SEIKO I NOVAK DJOKOVIC


Seiko i Novak: uklapaju se perfektno.Mi smo slobodni da verujemo da je danas SEIKO zaista lider u proizvodnji satova. Nas izum je prozvodnja kvarcnog sata 1969 godine, zatim Kinetik sat 1988, a naravno i pre dve godine, svetu predstavljen sat Astron GPS Solar, sat koji za pokretanje mehanizma koristi samo svetlost i u vezi je sa GPS mrezom.

Konacno, mi tezimo ka perfekciji u stvaranju satova, uvek smo to radili i nasatvicemo sa tim. Kada je Kintaro Hattori osnovao kompaniju 1881, on je odlucio da bude , ~ uvek jedan korak ispred svih~, i mi danas zivimo sa tom idejom. Zato smo, kada se ukazala prilika za sardnjom sa Novakom Djokovicem, odmah to i prihvatili. U Novaku smo videli osobu koja moze sa nama da deli nase zelje da budemo najbolji i koji je osoba predodredjena da dobije ststus lidera. Kao i SEIKO, i Novak takodje tezi perfekciji. A kao i Novak, SEIKO je predodredjen da bude ~uvek jedan korak ispred svih.

Sat za svaki aspekt Novakovog zivota. Mi smo odusevljeni sto je Novak odabrao bas SEIKO za svog partnera i bice nas ambasador u naredne tri godine. Pocastvovani smo,a u isto vreme i ponosni. Mi se divimo Novaku kao igracu, ali takodje mu se divimo i kao osobi koja ima bogat asortiman interesa , ali i veoma raznovrstan nacin zivota.Mi ne mozemo da pomognemo Novaku da pobedi u teniskim mecevima, ali mu mozemo pomoci da upravlja vremenom u svakom aspektu njegovog zivota. Napravili smo serije satova koje ce Novak nositi u 2014. godini, i svaki je odabran da odgovara razlicitim aspektima njegovog zivota. Kada trenira, nosice sat koji je izabrao iz nase Sportura hronograf kolekcije.

Kada je u vecernjim izlascima nosice sat Premier Kinetic Perpetual. Kada je daleko od teniskog sveta i uziva u strastima kao sto su avanturisticki sportovi, onda ce nositi Seiko Diver sat koji mu pristaje. I na kraju, ali kao najvaznije za nas , ali i za Novaka, ciji je globalni raspored putovanja veoma stresan , Novak ce nositi sat Astron GPS Solar, koji koristi globalnu GPS mrezu i samo svetlost za napajanje i rad, kako bi se prilagodio svim vremenskim zonama na nasoj planeti. Novak, Seiko i okolina: Novakova kolekcija satova za 2014. godinu, izdvaja jedan drugi aspekt naseg partnerstva, koji je veoma vazan kako za Novaka tako i za SEIKO. Mi delimo strast o ocuvanju okoline i Novakov izbor sata govori o tome.

Astron koristi samo svetlost dana za napajanje energijom, Sportura hronograf energiju dobija od baterija koje ne sadrze zivu u sebi, njih Seiko sam proizvodi, a ronilacki satovi i satovi iz kolekcije Premier, pokrecu se pomocu Seikove jedinstvene kinetik tehnologije, kod koje nije potrebno menjati bateriju. Zahvaljujuci Seikovim interesima za ekolosku proizvodnju satova i Novakovoj ljubavi i postovanju prema prirodi, doslo je do odluke da se za Novaka napravi nova kolekcija SEIKO satova. Seiko i Novak Djokovic fondacija: Novak Djokovic Fondacija ima nase postovanje i divljenje kroz naporan i vazan rad sa decom u nepovoljnom polozaju.

Seiku je zadovoljstvo da podrzi osnivanje i aktivnosti ove fondacije finansijski , ali najvazniji nacin na koji mozemo da napravimo razliku je pomoc Novaku da promovise fondaciju sirom sveta . Da bi to postigli, stvorili smo kolekciju satova sa prihvatljivom cenom za mlade, koja ce nositi ime i poruku Fondacije. Ovi satovi ce se prodavati pod nasim brendom LORUS i bice dostupni u specijalizovanim prodavnicama satova na mnogim trzistima sirom sveta, od septembra 2014 godine pa na dalje.
 

seiko
seiko
seiko
seiko
seiko
seiko